член IATA Very nice член KTA Travelife
Главная страница карта сайта
English
Қазақша
Deutsch
Русский

Новости

 
[1–10] [11–20] [21–30] [31–40] [41–43]

Новости рейс из Алматы в Джидду
Авиакомпания "Эйр Астана "начала продажу билетов в город Джидда в Саудовской Аравии. Прямые рейсы стартуют 1 октября 2023 года и будут выполняться два раза в неделю, а с декабря добавится еще одна частота. подробнее »

семья Jongenijan 6-21 мая 2023
Onze vakantie zit er op. Wat hebben wij genoten van dit prachtige land! Alles was top geregeld. In Astana hadden wij een hele aardige gids en chauffeur. Het leuke van deze gids was, dat we het ook hadden over het gewone leven in Kazachstan, naast de bezienswaardigheden en historie. In Almaty hadden wij ook een hele leuke chauffeur (voor een week), die er ook van hield om dingen te doen en heeft ons (alleen als we het wilden) regelmatig vergezeld bij wandelingen. De Zingende duinen, Aktau mountains, de blauwe bergmeren bij Saty etc. waren schitterend. We waren ook blij dat we in de natuur extra dagen hadden. Het verblijf in Saty was super. Het eten erg goed en zo leuk opgediend met houten borden. Ook de eindeloze vlaktes hebben bij mij veel indruk gemaakt. De treinreis van Almaty naar Turkestan was ook erg leuk. We hadden een twee-persoon cabin met privé toilet en douche. Dat was super! Daar hebben we genoten van het mausoleum en alle bezienswaardigheden en regelmatig op de foto geweest met oude vrouwtjes (o.a. zeer kleine vrouwtjes uit Oezbekistan). De mensen zijn erg aardig en spontaan. De chauffeur/gids was ook een prima man, die veel wist over de historie. De laatste paar dagen in Jabably waren ook leuk. Aardige mensen die het pension runde. Helaas hebben we daar qua weer het iets minder gehad. We hadden alle dagen stralend weer, maar in Jabably zijn we één keer flink nat geregend (was ook wel weer mooi, omdat dan de bergen omringd worden door wolken en dit mooie foto’s opleverde) en de laatste dag kon het programma niet doorgaan vanwege de regen. De gids bood aan om eerst naar een museum te gaan, dan naar zijn dorp en een school te bezoeken en daarna bij hem thuis te lunchen. Dat was toch ook een hele belevenis. Bij de school hadden we bijna het idee dat wij de koning en koningin waren. De kinderen mochten aan ons in het Engels vragen stellen, om zo hun Engels wat te leren. Dat vonden ze best spannend, maar ook weer heel leuk om met ons als toerist op de foto te gaan. De lunch bij de gids thuis was ook echt zo leuk. Zo krijg je nog wat meer inzicht in hoe de mensen leven en wonen. Alle verblijven waren ook heel goed. De ene iets luxer, de andere wat eenvoudiger, maar alles had zijn charmes. Alle verblijven waren keurig schoon en het eten was ook altijd goed. Het enige wat we niet lekker vonden was een ontbijt van griesmeelpap en boekweitpap, maar dat is persoonlijk (haha). Het is natuurlijk ook leuk om te zien en proeven wat regulieren maaltijden zijn en dan eten we een broodje extra als het wat minder je smaak is. Maar voor de rest waren de maaltijden echt goed. Zoals je kunt lezen hebben we echt ontzettend genoten van het land, de mensen etc. Via deze weg wil ik je bedanken voor het regelen. Het was echt super geregeld!! подробнее »

Прямой рейс на Токио
Авиакомпания Air Astana будет выполнять рейс Нур-Султан — Токио — Нур-Султан. Комитет гражданской авиации РК назначил АО «Эйр Астану» авиаперевозчиком от Республики Казахстан на выполнение прямых регулярных пассажирских рейсов по маршруту Нур-Султан — Токио — Нур-Султан. Во втором полугодии текущего года авиакомпанией «Эйр Астана» планируется запуск прямого авиасообщения в Токио с частотой 2 рейса в неделю на воздушном судне "Боинг-767. подробнее »

Review of our tourists
Liebe Frau Assija, wir wünschen Ihnen ein schönes Weihnachtsfest. Wir denken immer wieder gerne an unseren Aufenthalt in Almaty zurück und hoffen wieder mal zurück zu kehren.Uns gehts gut,unsere Lisa,die auf der Uni in Almaty war hat ihr Studium in Biotechnologie abgeschlossen und will für einige Zeit in Russland reisen. Vielleicht sehen wir uns mal wieder,liebe grüsse aus Österreich Eva und Peter Wörgötter mit Lisa подробнее »

Отзыв наших туристов из Голландии
Beste Ardjan, Hopelijk alles goed met je! Met ons wel!! Wij zijn weer terug uit Kazachstan en zijn zeer voldaan (en ook nog moe!). Wat een prachtig interessant enerverend weids land. Wat hebben we veel mooie dingen gezien. We hebben écht volop genoten. Onze gids Dina was fantastisch, de chauffeur Igor reed zeer betrouwbaar en de mercedes-bus zeer effectief. We hebben meer gekregen dan wat we verwacht hadden. Alles was perfect geregeld en werd flexibel ingevuld. Ga jij vanuit Kazachstan Reizen nog een evaluatieformulier sturen en/of ben je in voor tips dan hoor ik dat graag. Voor nu bedankt. We genieten en sudderen nog een hele tijd na, verwacht ik. Vriendelijke groetenRia подробнее »

Казахский завтрак станет национальным брендом
Созданием будущего кулинарного хита занялись в Туркестанской области. Для этой цели в городе Туркестане собрались столичные специалисты Казахской академии питания, рестораторы и отельеры региона. «Казахский завтрак» будет состоять из экологически чистых продуктов. В списке такие блюда, как тары и майсок — обработанные вручную просо и пшено, творог, айран, кымыз, курт, жент, сухофрукты и другие составляющие. По словам специалистов, все ингредиенты полезны для пищеварительной системы человека. подробнее »

[1–10] [11–20] [21–30] [31–40] [41–43]

Мотышева Анара Мотышева Анара
директор
моб.: +7 777 225 4037
е-mail:
Skype: Anara. Motysheva

Мукашева Эльмира Мукашева Эльмира
супервайзер отдела туризма
моб.: +7 701 357 6171
е-mail:
skype: akzholt

Габдулина Асия Габдулина Асия
старший менеджер
моб.: +7 777 235 3979
e-mail:
Язык: Немецкий

Арыстанкулова Аида Арыстанкулова Аида
оператор по бронированию
авиабилетов
моб.: +7 777 398 0677
e-mail:
Skype: Arystankulova

Мотышева Шынара
Бухгалтер
моб.: +7 701 715 00 12
e-mail:

Стародумова Наталья Стародумова Наталья
менеджер
моб.: +7 707 526 7686
e-mail:
ICQ: 402197954