член IATA Very nice член KTA Travelife
Home page site map
English
Қазақша
Deutsch
Русский

News

 

Die Antwort unseres Touristen

Bedankt voor je bericht.

Onze vakantie was super! Wij hebben ontzettend genoten van de prachtige natuur, erg gastvrije mensen en de rust. De reis is allemaal goed gegaan en hebben mooie herinneringen en foto’s gemaakt. De mensen zijn zeer vriendelijk en iedereen was bereid ons te helpen!

De communicatie en begeleiding vanuit Akzhol travel was goed! Doordat de weg naar de Kolsai lake was afgesloten door rotblokken heeft Akzhol travel er voor gezorgd dat wij eerder naar de volgende bestemming konden (kosteloos). Daarnaast was het Kazzhol hotel in Almaty erg goed (we kregen zelfs een upgrade naar een mooie kamer met balkon). De gids Eric in Jabagly heeft ons goed rond geleid en nam ruim de tijd voor ons. De auto was erg fijn om in te rijden en er zijn dan ook geen problemen geweest. Er was alleen geen navigatie aanwezig maar dat is opgelost door Maps.me app en ze hadden een router voor de zekerheid meegegeven als het niet zou werken. Dus prima oplossing! Complimenten aan het gastgezin in Saty. Super vriendelijke mensen.


Verder was zoals eerder genoemd een super mooie vakantie! En wij raden dan ook iedereen in onze omgeving aan (als je van reizen houdt) hier heen te gaan.

Bedankt voor het samenstellen en begeleiden van onze reis en mocht je nog vragen hebben dan horen wij het graag. In ieder geval succes voor in de toekomst gewenst!

Groet,

Jasper en Claudia

all news »

Motysheva Anara Motysheva Anara
director
mob.: +7 777 225 4037
e-mail:
Skype: Anara. Motysheva
language: englisch

Mukasheva Elmira Mukasheva Elmira
tourism supervisor
mob.: +7 701 357 6171
e-mail:
skype: akzholt
language: english

Gabdulina Assiya Gabdulina Assiya
senior manager
mob.: +7 777 235 3979
e-mail:
language:Deutsch

Arystankulova Aida Arystankulova Aida
ticket agent
mob.: +7 777 398 0677
e-mail:
Skype: Arystankulova
language: french

Motysheva Shynara
Buchhalter
mob.: +7 701 715 00 12
e-mail:

Starodumova Natalya Starodumova Natalya
outgoing manager
tel.:+7 272 3560377
mob.: +7 707 526 7686
e-mail:
ICQ: 402197954
language: eng