член IATA Very nice член KTA Travelife
Home page site map
English
Қазақша
Deutsch
Русский

Weekend tours

 
[1–10] [11–19]

family Jongenijan 6-21 мая 2023
Onze vakantie zit er op. Wat hebben wij genoten van dit prachtige land! Alles was top geregeld. In Astana hadden wij een hele aardige gids en chauffeur. Het leuke van deze gids was, dat we het ook hadden over het gewone leven in Kazachstan, naast de bezienswaardigheden en historie. In Almaty hadden wij ook een hele leuke chauffeur (voor een week), die er ook van hield om dingen te doen en heeft ons (alleen als we het wilden) regelmatig vergezeld bij wandelingen. De Zingende duinen, Aktau mountains, de blauwe bergmeren bij Saty etc. waren schitterend. We waren ook blij dat we in de natuur extra dagen hadden. Het verblijf in Saty was super. Het eten erg goed en zo leuk opgediend met houten borden. Ook de eindeloze vlaktes hebben bij mij veel indruk gemaakt. De treinreis van Almaty naar Turkestan was ook erg leuk. We hadden een twee-persoon cabin met privé toilet en douche. Dat was super! Daar hebben we genoten van het mausoleum en alle bezienswaardigheden en regelmatig op de foto geweest met oude vrouwtjes (o.a. zeer kleine vrouwtjes uit Oezbekistan). De mensen zijn erg aardig en spontaan. De chauffeur/gids was ook een prima man, die veel wist over de historie. De laatste paar dagen in Jabably waren ook leuk. Aardige mensen die het pension runde. Helaas hebben we daar qua weer het iets minder gehad. We hadden alle dagen stralend weer, maar in Jabably zijn we één keer flink nat geregend (was ook wel weer mooi, omdat dan de bergen omringd worden door wolken en dit mooie foto’s opleverde) en de laatste dag kon het programma niet doorgaan vanwege de regen. De gids bood aan om eerst naar een museum te gaan, dan naar zijn dorp en een school te bezoeken en daarna bij hem thuis te lunchen. Dat was toch ook een hele belevenis. Bij de school hadden we bijna het idee dat wij de koning en koningin waren. De kinderen mochten aan ons in het Engels vragen stellen, om zo hun Engels wat te leren. Dat vonden ze best spannend, maar ook weer heel leuk om met ons als toerist op de foto te gaan. De lunch bij de gids thuis was ook echt zo leuk. Zo krijg je nog wat meer inzicht in hoe de mensen leven en wonen. Alle verblijven waren ook heel goed. De ene iets luxer, de andere wat eenvoudiger, maar alles had zijn charmes. Alle verblijven waren keurig schoon en het eten was ook altijd goed. Het enige wat we niet lekker vonden was een ontbijt van griesmeelpap en boekweitpap, maar dat is persoonlijk (haha). Het is natuurlijk ook leuk om te zien en proeven wat regulieren maaltijden zijn en dan eten we een broodje extra als het wat minder je smaak is. Maar voor de rest waren de maaltijden echt goed. Zoals je kunt lezen hebben we echt ontzettend genoten van het land, de mensen etc. Via deze weg wil ik je bedanken voor het regelen. Het was echt super geregeld!! more »

Review of our tourists
Liebe Frau Assija, wir wünschen Ihnen ein schönes Weihnachtsfest. Wir denken immer wieder gerne an unseren Aufenthalt in Almaty zurück und hoffen wieder mal zurück zu kehren.Uns gehts gut,unsere Lisa,die auf der Uni in Almaty war hat ihr Studium in Biotechnologie abgeschlossen und will für einige Zeit in Russland reisen. Vielleicht sehen wir uns mal wieder,liebe grüsse aus Österreich Eva und Peter Wörgötter mit Lisa more »

Review of our tourists
Beste Ardjan, Hopelijk alles goed met je! Met ons wel!! Wij zijn weer terug uit Kazachstan en zijn zeer voldaan (en ook nog moe!). Wat een prachtig interessant enerverend weids land. Wat hebben we veel mooie dingen gezien. We hebben écht volop genoten. Onze gids Dina was fantastisch, de chauffeur Igor reed zeer betrouwbaar en de mercedes-bus zeer effectief. We hebben meer gekregen dan wat we verwacht hadden. Alles was perfect geregeld en werd flexibel ingevuld. Ga jij vanuit Kazachstan Reizen nog een evaluatieformulier sturen en/of ben je in voor tips dan hoor ik dat graag. Voor nu bedankt. We genieten en sudderen nog een hele tijd na, verwacht ik. Vriendelijke groetenRia more »

Review of our tourists
It was fantastic. The balance between trekking and having a look was achieved. The final itinerary was a good balance. Each section of Kazakhstan was unique, our local guides great, so knowledgeable and made sure our trip was fantastic. All guides were punctual, where a guide was due to be that’s where they were. The drivers were very courteous and safe and good travelling companions. The train travel great, the people so friendly. it was amazing the conversations we had with locals without any common language. The family photos and a couple of kangaroo pictures broke the ice. A storm which meant we couldn’t camp overnight caused us to sleep in pilgrims hostel at one of the underground mosques. What an amazing experience, actually on of the highlights. Tajikistan was also great, so incredibly beautiful and again the people lovely. Great guide and driver for the trip. Overall the accommodation was excellent, the standard differed in each location to match the location. The only criticism was we had too much food, so well fed. The restaurants etc great For people wanting to experience these two countries this trip was perfect. Once again thanks Steve and Penny Darwin NT more »

Review of our tourist
Bedankt voor je bericht. Onze vakantie was super! Wij hebben ontzettend genoten van de prachtige natuur, erg gastvrije mensen en de rust. De reis is allemaal goed gegaan en hebben mooie herinneringen en foto’s gemaakt. De mensen zijn zeer vriendelijk en iedereen was bereid ons te helpen! De communicatie en begeleiding vanuit Akzhol travel was goed! Doordat de weg naar de Kolsai lake was afgesloten door rotblokken heeft Akzhol travel er voor gezorgd dat wij eerder naar de volgende bestemming konden (kosteloos). Daarnaast was het Kazzhol hotel in Almaty erg goed (we kregen zelfs een upgrade naar een mooie kamer met balkon). De gids Eric in Jabagly heeft ons goed rond geleid en nam ruim de tijd voor ons. De auto was erg fijn om in te rijden en er zijn dan ook geen problemen geweest. Er was alleen geen navigatie aanwezig maar dat is opgelost door Maps.me app en ze hadden een router voor de zekerheid meegegeven als het niet zou werken. Dus prima oplossing! Complimenten aan het gastgezin in Saty. Super vriendelijke mensen. Verder was zoals eerder genoemd een super mooie vakantie! En wij raden dan ook iedereen in onze omgeving aan (als je van reizen houdt) hier heen te gaan. Bedankt voor het samenstellen en begeleiden van onze reis en mocht je nog vragen hebben dan horen wij het graag. In ieder geval succes voor in de toekomst gewenst! Groet, Jasper en Claudia more »

Review of our client
Liebe Assija, Wir sind wohlbehalten wieder zu Hause angekommen und freuen uns immer noch über diesen schönen Urlaub! Wir möchten Ihnen nochmals herzlich danken, dass Sie diesen mit Ihrer sachkundigen Hilfe und freundlichen Unterstützung begleitet haben! Wir erfahren zwar nicht ständig aus unserem Bekanntenkreis, dass jemand Urlaub in Kazachstan machen möchte, aber seien Sie sicher, wir werden Sie unbedingt weiterempfehlen! Vor allem hoffen wir, dass Ihnen wegen des Autos nicht noch mehr Unanehmlichkeiten entstehen, das wäre uns sehr unangenehm. more »

[1–10] [11–19]

Motysheva Anara Motysheva Anara
director
mob.: +7 777 225 4037
е-mail:
Skype: Anara. Motysheva

Mukasheva Elmira Mukasheva Elmira
tourism supervisor
mob.: +7 701 357 6171
е-mail:
skype: akzholt
language: english

Gabdulina Assiya Gabdulina Assiya
senior manager
моб.: +7 777 235 3979
e-mail:
language: German

Arystankulova Aida Arystankulova Aida
ticket agent
mob.: +7 777 398 0677
e-mail:
Skype: Arystankulova
language: french

Motysheva Shynara
Accountant
mob.: +7 701 715 00 12
e-mail:

Starodumova Natalya Starodumova Natalya
outgoing manager
tel.:+7 272 3560377
mob.: +7 707 526 7686
e-mail:
ICQ: 402197954
language: english